TikTok-da foydalanuvchilarni qanday to'sish mumkin

TikTok maxfiylik sozlamalarini yaxshilagan, shu sababli sizning hisobingizni kim ko'rishi, videolarga sharh berish, videolaringizni ko'rish, sizga DM-larni yuborish va boshqalarni boshqarishingiz mumkin. Ushbu maxfiylik sozlamalaridan biri blokirovkalashni o'z ichiga oladi. Ushbu tumomentogeek.com sizga TikTok-da kimnidir qanday blokirovka qilishni ko'rsatib beradi.

Foydalanuvchilarni blokirovka qilish

Foydalanuvchilarni blokirovka qilish
Foydalanuvchi profilini toping. Foydalanuvchini quyidagi / muxlislar ro'yxatida topish mumkin. Siz shuningdek qidiruv maydonchasi yordamida foydalanuvchini qidirishingiz mumkin.
Foydalanuvchilarni blokirovka qilish
Yuqoridagi o'ng burchakdagi uch nuqta ustiga bosing. Bu parametrlar menyusini ochadi.
Foydalanuvchilarni blokirovka qilish
"Bloklash" -ni tanlang va tasdiqlang. Foydalanuvchi videolari yo'qoladi va siz videolarining o'rniga "Siz ushbu foydalanuvchini blokladingiz va bu foydalanuvchining videolarini ko'rolmaysiz" degan yozuvni ko'rasiz. Shuningdek, ular sizning videolaringizni va profilingizni ko'ra olmaydilar yoki sizga ergashmaydilar.

Foydalanuvchilarning blokirovkasini bekor qilish

Foydalanuvchilarning blokirovkasini bekor qilish
Foydalanuvchi profilini toping. Foydalanuvchini quyidagi / muxlislar ro'yxatida topish mumkin. Siz shuningdek qidiruv maydonchasi yordamida foydalanuvchini qidirishingiz mumkin.
Foydalanuvchilarning blokirovkasini bekor qilish
Yuqoridagi o'ng burchakdagi uch nuqta ustiga bosing. Bu parametrlar menyusini ochadi.
Foydalanuvchilarning blokirovkasini bekor qilish
"Blokdan chiqarishni" tanlang. Siz yana foydalanuvchining videolarini ko'rasiz. Ular sizning videolaringizni ham ko'rishlari mumkin.

Bloklangan foydalanuvchilarni boshqarish

Bloklangan foydalanuvchilarni boshqarish
Pastki o'ng burchakdagi profilingiz belgisiga teging.
Bloklangan foydalanuvchilarni boshqarish
Yuqoridagi o'ng burchakdagi uchburchakni tanlang. Bu sizning sozlamalaringizni ochadi.
Bloklangan foydalanuvchilarni boshqarish
"Maxfiylik va xavfsizlik" ni tanlang.
Bloklangan foydalanuvchilarni boshqarish
"Mening blok ro'yxatim" -ni tanlang.
Bloklangan foydalanuvchilarni boshqarish
Blokdan chiqarmoqchi bo'lgan foydalanuvchilar tomonidan "Blokdan chiqarish" -ni tanlang. Siz yana foydalanuvchining videolarini ko'rasiz. Ular sizning videolaringizni ham ko'rishlari mumkin.
Vaqti-vaqti bilan uzoq vaqt o'tib ketgan trollar va spam-xabarlarni yashirish uchun bloklar ro'yxatini tozalashni xohlashingiz mumkin.
tumomentogeek.com © 2020