Sizni Instagram-da to'sib qo'ygan odamni qanday bloklash mumkin

Qachondir kimdir bloklar siz Instagram-da siz endi ularning profillarini, hikoyalarini yoki video / rasmli postlarini ko'ra olmaysiz, ammo ular sizni ko'rishlari mumkin. Siz o'sha odamning profilini ko'ra olmasligingiz sababli, siz allaqachon mavjud bo'lgan odamni bloklay olmaysiz sizni to'sib qo'ydi , foydalanuvchi nomini eslab qolsangiz ham. O'zingizning profilingizni ommaviydan boshqalarga almashtirishni o'z ichiga olgan holda, buning echimi bor [1] . Agar siz o'zingizning Instagram profilingizni shaxsiy qilib qo'ysangiz, faqat profilingizni, hikoyalaringizni va postlaringizni ko'rishga ruxsat berilganlargina ishlaydi. Ushbu tumomentogeek.com sizga Instagram profilingizni qanday qilib shaxsiy qilib qo'yishni ko'rsatib beradi.

Telefon yoki planshetdan foydalanish

Telefon yoki planshetdan foydalanish
Instagram-ni oching. Ilova belgisi - bu kvadratdan sariqdan binafsha ranggacha bo'lgan kameradir. Siz buni uy ekraningizda, ilova tortmasida yoki qidirish orqali topishingiz mumkin.
Telefon yoki planshetdan foydalanish
Profil rasmiga yoki siluetiga teging. Bu sizning ekraningizning pastki o'ng qismida. Profil sahifangiz ochiladi.
Telefon yoki planshetdan foydalanish
☰ ga teging. Menyu o'chadi.
Telefon yoki planshetdan foydalanish
Sozlamalar tasvirchasi -ga teging. Buni menyuning pastki qismida topasiz.
Telefon yoki planshetdan foydalanish
Maxfiylik-ga teging. Maxfiylik yuklamalari uchun ko'proq sozlamalarni ko'rasiz.
Telefon yoki planshetdan foydalanish
Hisob qaydnomasi maxfiyligiga teging.
Telefon yoki planshetdan foydalanish
Xususiy Hisobni yoqish tugmachasini suring. Agar ko'rsangiz , sizning hisobingiz shaxsiydir va faqat ruxsati bo'lganlar sizning hisobingizdagi harakatlaringizni, shu jumladan profilingiz va hikoyangiz xabarlarini ko'rishi mumkin. [2]

Kompyuterdan foydalanish

Kompyuterdan foydalanish
Instagram akkauntingizga https://instagram.com manzilida kiring.
Kompyuterdan foydalanish
Profil rasmini yoki siluet belgisini bosing. Siz buni Instagram sahifasining yuqori o'ng burchagida topasiz.
Kompyuterdan foydalanish
Sozlamalar belgisini bosing. Buni profil nomingizning o'ng tomonida ko'rasiz. Bir oyna ochiladi.
Kompyuterdan foydalanish
Maxfiylik va xavfsizlikni bosing. Buni yuqorida topasiz .
Kompyuterdan foydalanish
"Shaxsiy hisob" yonidagi katakchani belgilash uchun bosing. Hisob qaydnomasi maxfiyligini yoqish uchun oynani bosganingizda, sozlamalar avtomatik ravishda saqlanadi. [3]
Sizni kuzatib borgan odamlar sizning tarkibingizni ko'rish uchun ruxsat so'rashlari shart emas, lekin har qanday yangi izdoshlar kerak bo'ladi. Quyidagi so'rovlarni tasdiqlash yoki rad etish uchun harakatlar ro'yxatini ochish uchun ilovaning pastki menyusidagi yurak belgisini bosing. Bu erdan kelgan so'rovlarni tasdiqlash yoki rad etish uchun bosing.
Boshqa ijtimoiy media-larga yuboriladigan har qanday Instagram postlarini o'sha boshqa auditoriya ko'rishlari mumkin, hattoki sizning Instagram akkauntingiz shaxsiy qilib qo'yilgan bo'lsa ham. Masalan, agar siz videoni Instagram-dan Facebook-ga ulatsangiz, videoni Facebook-da ko'rgan har kim, hatto ular Instagram-da bloklangan bo'lsa ham mumkin.
tumomentogeek.com © 2020