IPhone yoki iPad-dagi TikTok-da kimdirni qanday blokirovka qilish mumkin

Ushbu tumomentogeek.com sizga iPhone yoki iPad-dan foydalanayotganingizda Tik Tok-da kimdir bilan bog'lanishni qanday qilib oldini olishni o'rgatadi.
Tik Tokni oching. Bu ichidagi oq musiqiy nota bilan qora belgi. Odatda uni bosh ekranda topasiz.
Kattalashtirish oynasiga teging. Bu ekranning pastki qismida joylashgan.
Qidiruv satriga odamning ismini kiriting. Bu ekranning yuqori qismida.
Odamning ismini yoki rasmini bosing. Bu ularning profilini ochadi.
⋯ menyusiga teging. Bu ekranning yuqori o'ng burchagida joylashgan. Ekranning pastki qismida menyu kengayadi.
Bloklash-ga teging. Siz darhol odam sizga xabar yubormasligi to'g'risida bildirishnomani ko'rasiz.
Qanday qilib men kimlarni bilmasdan TikTok-da bloklashim mumkin?
Siz ularni bloklaganingizda, foydalanuvchi xabardor qilinmaydi; ammo, agar foydalanuvchi bloklangan bo'lsa, ular sizni kuzatib yoki videolaringizni ko'ra olmaydilar.
Agar kimdirni TikTok-da bloklasam, ular mening videolarimni ko'rishi mumkinmi?
Bloklangan foydalanuvchilar sizning TikTok video va sharhlaringizni ko'ra olmaydi. Ular harakat qilganda, "Siz maxfiylik sozlamalari tufayli ushbu foydalanuvchining videolarini ko'rolmaysiz" degan xabarni ko'rishadi.
Men TikTok-da bloklangan odamlar ro'yxatini qanday ko'rsam bo'ladi?
Profilingiz> Sozlamalar> Maxfiylik va xavfsizlik> Mening blokim ro'yxatiga o'ting. Siz u erda bloklangan do'stlaringizni ko'rishingiz mumkin.
tumomentogeek.com © 2020