Qanday qilib "Mening joylashuvimni iPhone-da almashish" ni bloklash

Ushbu tumomentogeek.com maqolasi sizga iPhone-dan foydalanganda ilova va kontaktlarga manzilingizga kirishni qanday oldini olishni o'rgatadi.

Mening joylashuvimni almashish o'chirilmoqda

Mening joylashuvimni almashish o'chirilmoqda
IPhone sozlamalarini oching. Belgi asosiy ekranda joylashgan kulrang uzatmalar to'plamiga o'xshaydi.
  • Agar uni asosiy ekranda topa olmasangiz, Sozlamalar uy ekrandagi Utility papkasida joylashgan bo'lishi mumkin.
Mening joylashuvimni almashish o'chirilmoqda
Pastga aylantiring va iCloud-ga teging. U menyu parametrlarining to'rtinchi guruhida joylashgan.
Mening joylashuvimni almashish o'chirilmoqda
Pastga aylantiring va Mening joylashuvimni almashish-ga teging. Bu menyuning eng pastki qismida joylashgan.
Mening joylashuvimni almashish o'chirilmoqda
"Mening joylashuvimni almashish" tugmachasini "off" holatiga suring. Bu sizning iPhone-ni boshqa kontaktlarga va tashqi dasturlarga joylashishini taqiqlaydi. [1]
  • Joylashuvingiz haqidagi ma'lumot boshqalarga ulashilmasa ham, telefondagi ilovalar ushbu ma'lumotlarni to'plashi va ushlab turishlari mumkin. Telefonning ushbu ma'lumotni hisoblab chiqishiga yo'l qo'ymaslik uchun Manzil xizmatlarini o'chirish-ga o'ting.

Joylashuv xizmatlarini o'chirish

Joylashuv xizmatlarini o'chirish
IPhone sozlamalarini oching. Belgi asosiy ekranda joylashgan kulrang uzatmalar to'plamiga o'xshaydi.
  • Agar uni asosiy ekranda topa olmasangiz, Sozlamalar uy ekrandagi Utility papkasida joylashgan bo'lishi mumkin.
Joylashuv xizmatlarini o'chirish
Pastga aylantiring va Maxfiylik-ga teging. U menyu parametrlarining uchinchi guruhida joylashgan.
Joylashuv xizmatlarini o'chirish
Joylashuv xizmatlari-ga teging.
Joylashuv xizmatlarini o'chirish
Location Services tugmachasini "o'chirish" holatiga o'tkazing. Bu iPhone-ni Bluetooth qurilmalari va Wifi ulanish nuqtalaridan manzilingizni hisoblashiga to'sqinlik qiladi. Sizning joylashuvingiz haqidagi ma'lumot endi telefonda bo'lmaydi.
Siz asosiy kontaktlarning ostidagi kontaktning nomiga tegib, ma'lum kontaktlarning joylashuvingizni ko'rishini oldini olishingiz mumkin tugmasini bosing, so'ng teging .
Telefonimni yoki Joylashuv xizmatlarini ulashishni o'chirib qo'yish Apple iPhone-ni u yo'qolsa yoki o'g'irlangan bo'lsa, uni topishga to'sqinlik qiladi.
tumomentogeek.com © 2020