Sizni iPhone yoki iPad-dagi Instagram-da sizni etiketlashdan odamlarni qanday to'sish mumkin

Ushbu tumomentogeek.com sizga iPhone yoki iPad-dan foydalanganda odamlarni sizning Instagram-dagi fotosuratlaringiz va videolaringizni sizning ruxsatingizsiz yozib qo'yishni qanday qilib oldini olishni o'rgatadi. Garchi odamlar o'zlarining ismlarini o'zlarining yozuvlariga qo'shishlari mumkin bo'lsa-da, belgilangan rasm yoki video sizning profilingizdagi "Siz fotosuratlari" qismida siz rozi bo'lmaguningizcha ko'rinmaydi.

Qo'lda tasdiqlashni talab qiladi

Qo'lda tasdiqlashni talab qiladi
Instagram-ni iPhone yoki iPad-da oching. Bu pushti, to'q sariq va sariq rangdagi kamera tasvirlari ″ Instagram 'deb nomlangan. Usually Odatda uni asosiy ekranda topasiz.
  • Agar ular bloklanmagan bo'lsa, Instagramdagi har kim sizni yozuvda belgilashi mumkin. [1] X Tadqiqot manbasi Agar rasmga olingan rasmlar va videolarni profilingizning "Rasmlar" bo'limiga qo'shilishini xohlamasangiz, ushbu usuldan foydalaning.
Qo'lda tasdiqlashni talab qiladi
Profil belgisiga teging. Bu tasmaning pastki o'ng burchagidagi odamning konturidir. Bu sizning profilingizni ochadi.
Qo'lda tasdiqlashni talab qiladi
≡ ga teging. Bu profilingizning yuqori o'ng burchagida joylashgan.
Qo'lda tasdiqlashni talab qiladi
Sozlamalar-ga teging. Bu ekranning pastki qismida joylashgan.
Qo'lda tasdiqlashni talab qiladi
Pastga aylantiring va Rasmlaringiz-ga teging. Bu "Maxfiylik va xavfsizlik" menyusining o'rtasiga yaqin.
Qo'lda tasdiqlashni talab qiladi
"Avtomatik qo'shish" ″ tugmachasini O'chirish holatiga o'tkazing. Endi siz ushbu xususiyatni o'chirib qo'ygan bo'lsangiz, siz belgilangan yozuvlar fotosuratlariga ularni o'zingiz ma'qullamasangiz qo'shilmaydi.
  • Yorliqli fotosurat yoki videoni qo'lda tasdiqlash uchun bildirishnomani (sizga belgilab qo'yganingizni bildirish uchun) bosing va fotosuratga ruxsat berish uchun ekrandagi ko'rsatmalarga rioya qiling.

Tagged foto yoki videoni yashirish

Tagged foto yoki videoni yashirish
Instagram-ni iPhone yoki iPad-da oching. Bu pushti, to'q sariq va sariq rangdagi kamera tasvirlari ″ Instagram 'deb nomlangan. Usually Odatda uni asosiy ekranda topasiz.
  • Agar ular bloklanmagan bo'lsa, Instagramdagi har kim sizni yozuvda belgilashi mumkin. [2] X Tadqiqot manbasi Agar profilingizning Fotosuratlari sohasidagi yorliqli rasm yoki videoni yo'q qilmoqchi bo'lsangiz, ushbu usuldan foydalaning.
Tagged foto yoki videoni yashirish
Profil belgisiga teging. Bu tasmaning pastki o'ng burchagidagi odamning konturidir. Bu sizning profilingizni ochadi.
Tagged foto yoki videoni yashirish
≡ ga teging. Bu profilingizning yuqori o'ng burchagida joylashgan.
Tagged foto yoki videoni yashirish
Sozlamalar-ga teging. Bu ekranning pastki qismida joylashgan.
Tagged foto yoki videoni yashirish
Pastga aylantiring va Rasmlaringiz-ga teging. Bu "Maxfiylik va xavfsizlik" menyusining o'rtasiga yaqin.
Tagged foto yoki videoni yashirish
Rasmlarni yashirish-ga teging. Bu sizning profilingizda ko'rinadigan siz belgilangan barcha fotosuratlar va videolar ro'yxatini ko'rsatadi.
Tagged foto yoki videoni yashirish
Yashirmoqchi bo'lgan rasm (lar) ga teging. Bu har bir fotosuratning pastki o'ng burchagidagi nuqta bilan to'ldiradi.
Tagged foto yoki videoni yashirish
Rasmlarni yashirish-ga teging. U yuqori o'ng burchakda joylashgan. Tasdiqlash xabari paydo bo'ladi.
Tagged foto yoki videoni yashirish
Profildan yashirish-ga teging. Foto yoki video endi profilingizda ko'rinmaydi.

Foydalanuvchini blokirovka qilish

Foydalanuvchini blokirovka qilish
Instagram-ni iPhone yoki iPad-da oching. Bu pushti, to'q sariq va sariq rangdagi kamera tasvirlari ″ Instagram 'deb nomlangan. Usually Odatda uni asosiy ekranda topasiz.
  • Sizni postingizga biron bir kishining yorlig'ini qo'yishining oldini olishning yagona yo'li bu ularning hisobini blokirovka qilishdir. Hisobni blokirovka qilish siz va hisob egasi bir-birlarining Instagram-dagi postlarini yoki sharhlarini ko'ra olmasligingizni anglatadi.
  • Buni faqat agar odam sizni haqorat qilsa yoki teglar bilan bezovta qilsa, qilishingiz kerak.
Foydalanuvchini blokirovka qilish
Siz to'smoqchi bo'lgan odamning profiliga o'ting. Hisobni qidirish uchun tasmada ularning ismiga teging yoki ekranning pastki qismidagi kattalashtirish oynasiga teging.
Foydalanuvchini blokirovka qilish
Profildagi ⋯ ga teging. Bu ekranning yuqori o'ng burchagida joylashgan.
Foydalanuvchini blokirovka qilish
Bloklash-ga teging. Bu menyuning yuqori qismida joylashgan. Tasdiqlash xabari paydo bo'ladi.
Foydalanuvchini blokirovka qilish
Tasdiqlash uchun Bloklash-ga teging. Foydalanuvchi hozir bloklangan va endi sizni postlarda qayd qila olmaydi.
tumomentogeek.com © 2020