Instagram-da foydalanuvchilarni qanday blokirovka qilish va blokdan chiqarish

Ushbu tumomentogeek.com sizga Instagram foydalanuvchilarini qanday blokirovka qilishni, shuningdek avval bloklangan foydalanuvchilarni qanday blokirovka qilishni o'rgatadi. Ikkala harakatni ham smartfonlar uchun Instagram ilovasida, ham Instagram veb-saytida qilishingiz mumkin. Agar siz blokirovka qilganingizda yangi hisob yaratadigan kimsa sizni ta'qib qilsa, xabar berish haqida o'ylab ko'ring va hisobingizni shaxsiy qilish . Siz o'zingizni boshqa foydalanuvchini blokirovka ro'yxatidan o'chira olmaysiz.

Mobil qurilmada bloklash

Mobil qurilmada bloklash
Instagram-ni oching. Ko'p rangli kamera ikonkasiga o'xshash Instagram ilovasi ikonkasini bosing. Agar siz o'zingizning Instagram hisob qaydnomangizga kirgan bo'lsangiz, bu sizning Instagramdagi uy sahifangizni ochadi.
  • Agar siz Instagram-ga kirmagan bo'lsangiz, tizimga kirish uchun foydalanuvchi nomingizni (yoki elektron pochta manzilingiz / telefon raqamingizni) kiriting.
Mobil qurilmada bloklash
Foydalanuvchi profiliga o'ting. Siz blokirovka qilmoqchi bo'lgan foydalanuvchini topguningizcha va ularning profil rasmiga tegmaguningizcha bosh sahifani aylantiring.
  • Bundan tashqari, ekranning pastki qismida joylashgan va o'zlarining profillarini topish uchun ularning ismlari yoki foydalanuvchi nomini kiriting.
Mobil qurilmada bloklash
⋯ ga teging. Bu ekranning yuqori o'ng burchagida joylashgan. Menyu paydo bo'ladi.
  • Android-da bu yerga tap teging.
Mobil qurilmada bloklash
Bloklash-ga teging. Ushbu parametr menyuda mavjud.
Mobil qurilmada bloklash
Agar so'ralsa Bloklash-ga teging. Agar shunday qilsangiz, foydalanuvchi profilingizni "Bloklangan foydalanuvchilar" ro'yxatiga qo'shadi, ya'ni ular sizning profilingizni yoki sharhlaringizni ko'ra olmaydilar.
  • Android-da Ha-ga teging, men so'ralganda aminman.

Mobil qurilmada blokdan chiqarish

Mobil qurilmada blokdan chiqarish
Instagram-ni oching. Ko'p rangli kamera ikonkasiga o'xshash Instagram ilovasi ikonkasini bosing. Agar siz o'zingizning Instagram hisob qaydnomangizga kirgan bo'lsangiz, bu sizning Instagramdagi uy sahifangizni ochadi.
  • Agar siz Instagram-ga kirmagan bo'lsangiz, tizimga kirish uchun foydalanuvchi nomingizni (yoki elektron pochta manzilingiz / telefon raqamingizni) kiriting.
Mobil qurilmada blokdan chiqarish
Profil yorlig'iga teging. U ekranning pastki o'ng burchagida joylashgan. Bu sizning profil sahifangizni ochadi.
  • Agar sizda bir nechta Instagram profilingiz bo'lsa, ushbu profil yorlig'i sizning profilingiz rasmiga o'xshaydi.
Mobil qurilmada blokdan chiqarish
☰ ga teging. Bu derazaning yuqori o'ng tomonida. Qalqib chiquvchi menyu paydo bo'ladi.
Mobil qurilmada blokdan chiqarish
Sozlamalar-ga teging. Ushbu parametr pop-up menyusining pastki qismida joylashgan.
Mobil qurilmada blokdan chiqarish
Pastga siljiting va Bloklangan qayd yozuvlariga teging. U sahifaning o'rtasida "Maxfiylik va xavfsizlik" sarlavhasi ostida joylashgan.
Mobil qurilmada blokdan chiqarish
Foydalanuvchi tanlang. Blokdan chiqarmoqchi bo'lgan profilingizga teging.
Mobil qurilmada blokdan chiqarish
Qulfni ochish-ga teging. Ushbu parametr ekranning yuqori qismida joylashgan ko'k tugma. Buni qilish darhol odamni ochadi.
  • Android-da siz Ha ni tanlaysiz, men sizning tanlovingizni tasdiqlash uchun Blokni ochish tugmachasini bosgandan so'ng aminman.

Ish stolida

Ish stolida
Instagram-ni oching. Ga boring https://www.instagram.com/ brauzeringizda. Agar siz Instagram-ga kompyuteringizga kirgan bo'lsangiz, bu sizning Instagram-ning asosiy sahifasini ochadi.
  • Agar tizimga kirmagan bo'lsangiz, sahifaning pastki o'ng tomonida joylashgan Kirish-ni bosing, keyin foydalanuvchi nomingiz (yoki elektron pochta manzilingiz / telefon raqamingiz) va parolingizni kiriting.
Ish stolida
Bloklash uchun foydalanuvchini tanlang. Siz bloklamoqchi bo'lgan odamni topguningizcha o'zingizning bosh sahifangizni aylantiring, so'ngra ularning qayd yozuvlari sahifasiga o'tish uchun ularning ismlarini bosing.
  • Shuningdek, siz ularning foydalanuvchi nomi yoki profil nomini Instagram sahifasining yuqori qismidagi qidirish satriga kiritishingiz va so'ngra paydo bo'lgan ochiladigan menyuda o'zlarining profillarini bosishingiz mumkin.
Ish stolida
⋯ ni bosing. Siz ushbu belgini odam profilining yuqori qismida, ismining o'ng tomonida ko'rasiz. Menyu paydo bo'ladi.
Ish stolida
Ushbu foydalanuvchini bloklash-ni bosing. Bu menyuning pastki qismida joylashgan.
Ish stolida
Agar so'ralsa Bloklash-ni bosing. Buni amalga oshirish hisob qaydnomangizni bloklangan foydalanuvchilar ro'yxatiga qo'shadi.
Ish stolida
Foydalanuvchini blokdan chiqarish. Instagram veb-saytida foydalanuvchini blokdan chiqarish uchun foydalanuvchining profil sahifasiga qaytib, cherting Blokdan chiqarish ularning sahifasining yuqori qismida va ni bosing Blokdan chiqarish so'ralganda.
Kimdir meni to'sib qo'yganligini qanday ayta olaman?
Agar siz ularni qidira olmasangiz yoki ularning hisoblarini ko'ra olmasangiz, ular sizni to'sib qo'ydilar.
Mening yigitim va men bir-birimizni to'sib qo'ydik. Qanday qilib biz bir-birimizni blokdan chiqaramiz?
Yordam uchun Instagram bilan bog'laning. Biror kishini to'sib qo'ysangiz, ularning ismlari sizning ro'yxatingizda yo'qoladi, shuning uchun siz ularni blokdan chiqarish uchun ularni tanlay olmaysiz.
Qanday qilib Instagramda kimnidir kuzatishni to'xtatishim mumkin?
Ularning qayd yozuviga o'ting va quyidagi yozuvdagi yashil belgini ko'rsangiz, uni yana bosing. Endi "yoki bu erga * nomini kiritishni xohlamoqchimisiz?" agar shunday bo'lsa, "Ha" ni bosing. Agar ular ommaviy bo'lsa va unda bu aytilmagan bo'lsa, unda siz tugallandingiz va uni "Izlang" deb nomlangan oq qutiga qoldirishingiz kerak.
Men Instagram-ga kira olmayapman; bu kimdir meni to'sib qo'yganligini anglatadimi?
Yo'q, sizning hisobingiz o'chirilgan / o'chirilgan bo'lishi mumkin (ehtimol Instagram yoki xaker tomonidan) yoki siz parolingizni eslamasligingiz uchun o'zgartirishingiz kerak.
Hisobini butunlay yo'q qilgan odamni qanday blokdan chiqarishim mumkin?
Siz qila olmaysiz. Ular o'z hisoblarini o'chirib tashladilar, shuning uchun blokdan chiqara olmaysiz.
Do'stim va men bir-birimizni to'sib qo'ydik. Qanday qilib biz ikkalamiz bir-birimizni yana ochamiz?
Siz ikkalangiz ham birovni blokdan chiqarish bo'yicha ko'rsatmalarga amal qilishingiz kerak.
Qanday qilib birovni blokdan chiqarishim mumkin?
Ekran burchagidagi uchta kichik nuqtani bosing. "Bu foydalanuvchini blokdan chiqarish" deb aytishi kerak. Ushbu tugmachani bosasiz va u odamni blokdan chiqaradi.
Agar men blokirovkadan chiqarmoqchi bo'lsam, lekin foydalanuvchi nomini eslay olmasam, qanday qilib men bloklagan odamning profilini topa olaman?
O'sha odamni kuzatayotgan kimningdir profilini tekshiring, shunda siz blokirovka qilishingiz mumkin.
Men sobiq sevgilimni blokladim, lekin u baribir meni va DM-ni qidirishi mumkin. Men uning profilini hali ham ko'rishim mumkin. Men nima qilishim mumkin?
Uni o'zingizning izdoshlaringizdan olib tashlang, hisob qaydnomangizni shaxsiy qilib qo'ying, so'ngra uning do'sti iltimosini qabul qilmang.
Agar men kimnidir blokdan chiqarsam va shaxsiy holatga tushib qolsam, ular yana menga ergashish uchun ruxsat so'rashlari kerakmi?
Ha, ular qilishadi.
Qanday qilib o'zimni Instagram-da kimdir blokdan chiqarishi mumkin?
Instagramda bloklanganligini kimdir qanday ayta oladi?
Mening do'stim va men Instagramda bir-birimizni to'sib qo'ydik, endi uni blokdan chiqarish uchun uning nomini bosganimda, blokdan chiqarishni tanlamayman. Qanday qilib bu vaziyatda biz bir-birimizni to'sib qo'yamiz?
Instagram-dagi ommaviy hisob ma'lumotlarini ko'rmaslikning imkoni bormi?
Men bloklagan odamning hisobini qanday qilib topsam bo'ladi?
O'zingizning shaxsiy hisobingiz opsiyasini yoqish har doim oqilona bo'ladi, shunda fotosuratlaringizni ko'rishni istagan har kim avval sizga do'stona so'rov yuborishi kerak.
Agar siz Instagram ilovasida kimdirni bloklasangiz, ular ish stolida ham bloklanadi. Xuddi shu narsa foydalanuvchini blokdan chiqarish uchun ham amalga oshiriladi.
Bloklangan foydalanuvchi boshqa profilga kirib, sizning rasmlaringizni ko'rishi mumkin.
Biror kishining qulfini ochish ularga qaytmaydi va ular sizning "Izdoshlar" ro'yxatidan olib tashlanganingizni ham sezishlari mumkin.
tumomentogeek.com © 2020