Google hisobini qanday blokirovka qilish kerak

Google hisobini blokirovka qilish ushbu foydalanuvchining sizga Google+, Google Hangouts va Gmail orqali bog'lanishiga to'sqinlik qilishi mumkin. Siz Google+ va Google Hangouts-dagi foydalanuvchilarni to'g'ridan-to'g'ri o'zingizning Google+ hisobingizdan bloklashingiz mumkin va Gmail-da kiruvchi elektron pochta xabarlarini to'g'ridan-to'g'ri axlat jildiga yuborish uchun filtrlarni o'rnatishingiz mumkin.

Kompyuterdan foydalanishni bloklash

Kompyuterdan foydalanishni bloklash
Google+ hisobingizga https://plus.google.com/ orqali kiring.
Kompyuterdan foydalanishni bloklash
Siz blokirovka qilmoqchi bo'lgan foydalanuvchining Google+ profiliga o'ting.
Kompyuterdan foydalanishni bloklash
Foydalanuvchi profili nomining yonida joylashgan pastga o'qni bosing.
Kompyuterdan foydalanishni bloklash
"Hisobot / blokni" bosing. "
Kompyuterdan foydalanishni bloklash
Siz blokirovka qilishni istagan foydalanuvchi ismining yonidagi katakchaga belgi qo'ying.
Kompyuterdan foydalanishni bloklash
"Bajarildi" ni bosing. " Ushbu foydalanuvchi endi siz bilan Google+ va Google Hangouts orqali bog'lanishiga to'sqinlik qiladi. [1]

Android-dan foydalanishni bloklash

Android-dan foydalanishni bloklash
Google+ ilovasini Android qurilmangizda ishga tushiring.
Android-dan foydalanishni bloklash
Siz to'sgan foydalanuvchining profiliga o'tish uchun Google+ sessiyasining yuqori qismida joylashgan qidirish xususiyatidan foydalaning.
Android-dan foydalanishni bloklash
Qo'shimcha opsiyalarga kirish uchun foydalanuvchi profilining yuqori qismida joylashgan menyu tugmasini bosing. Menyu tugmachasida uchta vertikal nuqta mavjud.
Android-dan foydalanishni bloklash
"Bloklash" ga, so'ngra "OK" ga teging. " Ushbu foydalanuvchi endi siz bilan Google+ va Google Hangouts orqali bog'lanishiga to'sqinlik qiladi.

IOS-ni blokirovka qilish

IOS-ni blokirovka qilish
Google+ ilovasini iOS qurilmangizda ishga tushiring.
IOS-ni blokirovka qilish
Google+ seansining yuqori chap burchagida joylashgan menyu belgisiga teging. Menyu belgisida uchta gorizontal chiziqlar mavjud.
IOS-ni blokirovka qilish
Siz blokirovka qilingan foydalanuvchining profiliga o'tishda qidirish xususiyatidan foydalaning.
IOS-ni blokirovka qilish
Yuqori o'ng burchakdagi redüktör belgisiga teging, so'ng "Bloklash" -ni tanlang. " Ushbu foydalanuvchi endi siz bilan Google+ va Google Hangouts orqali bog'lanishiga to'sqinlik qiladi.

Gmail-da filtrlar yaratish

Gmail-da filtrlar yaratish
Gmail hisobingizga https://mail.google.com/ manzilida kiring.
Gmail-da filtrlar yaratish
Siz bloklagan odam tomonidan sizga yuborilgan elektron pochtaga o'ting.
Gmail-da filtrlar yaratish
"Javob berish" ning o'ng tomonida joylashgan pastga o'qni bosing. "
Gmail-da filtrlar yaratish
"Xabarlarni shu kabi filtrlang." "
Gmail-da filtrlar yaratish
"Gmail dan" maydonida foydalanuvchining Gmail manzili ko'rsatilishini tekshiring, so'ngra "Ushbu qidiruv yordamida filtr yaratish" ni bosing. "
Gmail-da filtrlar yaratish
Ushbu foydalanuvchi sizga elektron pochta xabarini yuborganida, o'zingiz xohlagan harakatlar yoniga belgi qo'ying. Masalan, agar siz ushbu foydalanuvchidan kelgan barcha elektron pochta xabarlarini to'g'ridan-to'g'ri axlat papkangizga filtrlashni xohlasangiz, "O'chirish" -ni tanlang.
Gmail-da filtrlar yaratish
"Filtrni yaratish" ni bosing. " Gmail foydalanuvchisidan sizga yuborilgan barcha elektron pochta xabarlari to'g'ridan-to'g'ri axlat papkangizga filtrlanadi. [2]
Siz Google+ va Google Hangouts-da to'sib qo'ygan foydalanuvchilarga siz bloklanganligingiz to'g'risida xabar berilmaydi; ammo, ular ushbu ilovalar yordamida endi siz bilan bog'lana olmasliklarini payqab, siz ularni bloklaganingizni bilib olishlari mumkin.
Shuni yodda tutingki, Google hisoblarini blokirovka qilish faqat o'sha odamlar sizning bloklangan qayd yozuvingizga kirgan taqdirda sizning Google profilingizni ko'rishlarini bloklaydi. Tizimga kirmagan yoki muqobil Google hisobiga kirgan foydalanuvchilar hali ham profilingizni va barcha postlarni ko'rishlari va ularga kirishlari mumkin.
tumomentogeek.com © 2020