Facebook-dagi ba'zi odamlarga oflayn ko'rinishi qanday

Ushbu tumomentogeek.com sizga Facebook-dagi ba'zi do'stlaringizga mobil Facebook Messenger ilovasida ham, Facebook-ning ish stolida ham onlayn ekanligingizni ko'rmaslik uchun qanday qilib o'rgatadi. Facebook Messenger-dagi faol holatingizni "O'chirilgan" holatiga o'rnatish, mobil telefonda hammaga oflayn ko'rinishda bo'lishingizga olib keladi, shuning uchun ma'lum odamlarga oflayn ko'rinishda sizga oflayn ko'rinishni istagan ma'lum do'stlarni vaqtincha blokirovka qilish tavsiya etiladi. Facebook-ning ish stoli veb-saytidan foydalanib, siz ushbu kontaktlarga oflayn ko'rinishga olib keladigan ma'lum kontaktlar uchun Facebook chat-ni o'chirishni tanlashingiz mumkin, ammo ular sizga xabarlarni yuborishlari mumkin.

Uyali telefonda

Uyali telefonda
Facebook Messenger-ni oching. Ushbu ilova oq chaqmachali bolt bilan ko'k rangda.
  • Agar siz Facebook Messenger-ga kirmagan bo'lsangiz, davom etishdan oldin telefon raqamingiz va parolingizni kiriting.
Uyali telefonda
Odamlar yorlig'iga teging. Bu uchta chiziqning bir qismi bo'lib, ular ekranning pastki o'ng qismida (iPhone) yoki ekranning yuqori o'ng qismida (Android) joylashgan.
Uyali telefonda
Do'stingiz ismiga teging. Bu ularning suhbat sahifasini ochadi; agar ular bilan hech qachon suhbatlashmagan bo'lsangiz, ushbu sahifa bo'sh bo'ladi.
Uyali telefonda
Ularning ismiga teging. Bu suhbat sahifasining yuqori qismida. Bunday qilish pop-up menyusini ochadi.
Uyali telefonda
Bloklash-ga teging. Bu sahifadagi so'nggi variant.
Uyali telefonda
"Xabarlarni bloklash" tugmachasini o'ngga suring. Qurilmangizga qarab u yashil yoki ko'k rangga aylanadi. Agar shunday qilsangiz, ushbu do'stingiz sizning Internetda ekanligingizni ko'rishiga xalaqit beradi, lekin shu bilan birga siz ulardan biron bir xabar olishingiz mumkin.
  • Ushbu jarayonni yashirmoqchi bo'lgan har bir kishi bilan takrorlang.

Ish stolida

Ish stolida
Facebook veb-saytiga o'ting. Hozirda https://www.facebook.com/ . Agar siz Facebookga kirgan bo'lsangiz, bu sizning News Feed-ni ochadi.
  • Agar siz Facebook-ga kirmagan bo'lsangiz, davom etishdan oldin elektron pochta manzilingiz (yoki telefon raqamingiz) va parolingizni kiriting.
Ish stolida
⚙️ ni bosing. Ushbu belgi Facebook oynasining pastki o'ng burchagida, chat panelining pastki qismida joylashgan. Qalqib chiquvchi menyu paydo bo'ladi.
  • Agar sizning butun chatingiz hozir o'chirilgan bo'lsa, avval suhbat havolasini ochishni bosing.
Ish stolida
Suhbatni o'chirish-ni bosing. Bu ochiladigan menyuning o'rtasiga yaqin.
Ish stolida
"Faqat ba'zi aloqalar uchun suhbatni o'chirish" doirasini bosing. Ushbu parametr sizga oflayn ko'rinadigan do'stlarni tanlash imkonini beradi.
  • Agar siz faqat bir necha odamga onlayn ko'rinishni istasangiz, "Barcha aloqalar uchun suhbatni o'chirish" doirasini bosing.
Ish stolida
Yashirishni istagan do'stlarni tanlang. Buni amalga oshirish uchun do'stingizning ismini kiriting, so'ngra matn maydonining pastki qismida paydo bo'lganda ularning ismini bosing.
  • Agar siz bir necha odamlar uchun suhbatni yoqsangiz, Internetga kirishni istagan odamlarning ismlarini kiriting.
Ish stolida
OK ni bosing. Bu derazaning pastki qismidagi ko'k tugma. Bu sizning tanlagan do'stlaringiz uchun Facebook chatini o'chirib qo'yadi va bu jarayon davomida sizni oflayn ko'rinishga olib keladi.
  • Ushbu kontaktlardan xabarlar va bildirishnomalarni olishingiz mumkin, ammo ular sizni "Faol hozir" suhbat panelida ko'rmaydilar.
Bu hanuzgacha ishlayaptimi?
Ushbu echimlarning hech biri shunchaki ishlamaydi, chunki siz oflayn ko'rinishingiz mumkin, ammo bu sizning 1 daqiqa oldin Internetda ekanligingizni ko'rsatadi, bu esa har kimga Internetda ekanligingizni, ammo "yashiringan" degan fikrni beradi.
Qanday qilib 42 daqiqa oldin kimdir faol ekanligini aytadi, men hozir ular onlayn ekanliklarini bilsam?
Facebook so'nggi yuborilgan xabarlarini so'nggi faol vaqtlari sifatida ishlatadi, agar ular suhbat yoqilgan bo'lsa.
Qanday qilib 42 daqiqa oldin kimdir faol ekanligini aytadi, men hozir ular onlayn ekanliklarini bilsam?
Ular mavjudligini o'chirish uchun mobil Facebook-dan foydalanmoqdalar.
Messenger-ni ko'rish, ammo oflayn rejimda ko'rish mumkinmi?
Chatni o'chirib qo'yganimda nima uchun Facebookdagi do'stlarim oldida faol bo'laman?
Agar men ularga Facebook-da oflayn ekanligimni ko'rsatsam, qancha vaqt oldin Internetda ekanligimni odamlar ko'rishi mumkinmi?
Ochilishni ochib, butunlay Facebook Messenger-da oflayn rejimga o'tishingiz mumkin Odamlar yorlig'iga teging Faol yorlig'ini tanlang va o'z nomingiz yonidagi o'zgartirgichni chapga siljiting.
Sizning "So'nggi Onlayn" yorlig'i, oxirgi marta onlayn bo'lganingizda, sizning kontaktlaringiz uchun suhbatni qanday o'chirib qo'ygan vaqtingizni ko'rsatadi.
Agar siz Facebook Messenger-da bloklangan kontaktdan xabarlarni qabul qilmoqchi bo'lsangiz yoki unga xabar yubormoqchi bo'lsangiz, ularni blokdan chiqarib qo'yishingiz kerak.
tumomentogeek.com © 2020