Windows-da buyruq so'rovi bilan foydalanuvchilarning qayd yozuvlarini qanday qo'shish va yo'q qilish

Apple-ning "Terminal" ilovasining asl Windows versiyasi bo'lgan Command Prompt sizga tizimni o'zgartirish buyruqlarini kiritishga imkon beradi. Aksariyat foydalanuvchilarning buyruqlar so'roviga kiritilishi mumkin bo'lgan buyruqlarini bajarish oddiygina amalni bajarish bilan amalga oshiriladi (masalan, papkani ochish), lekin siz tezkor ravishda ish stolida foydalanuvchi qayd yozuvlarini yaratish (yoki o'chirish) uchun buyruq so'rovidan foydalanishingiz mumkin!

Buyruq so'roviga kirish

Buyruq so'roviga kirish
Kompyuteringizning "Boshlash" menyusini oching. Buni ekranning pastki chap burchagidagi "Ishga tushirish" tugmachasini bosish orqali amalga oshirishingiz mumkin. Shuni esda tutingki, foydalanuvchilarni qo'shish yoki o'chirish uchun siz Ma'mur hisobida bo'lishingiz kerak.
  • Buning uchun "Win" tugmachasini ham bosishingiz mumkin.
Buyruq so'roviga kirish
Boshlash menyusining qidirish satriga "Buyruq so'rovi" ni kiriting. Buyruqni so'rash ilovasi tegishli qidiruv natijalarining yuqori qismida paydo bo'lishi kerak.
  • Shuningdek, and Win ni bosib ushlab turib X-ga teging, bunda tezkor kirish menyusidagi buyruqlar so'rovi yordamida menyu ochiladi.
Buyruq so'roviga kirish
Buyruqning so'ralishi belgisini o'ng tugmasini bosing. Bu ochiladigan menyuni taklif qiladi.
Buyruq so'roviga kirish
Ochiladigan menyuda "Administrator sifatida ishga tushirish" -ni bosing. Agar siz mehmon hisobidan foydalanayotgan bo'lsangiz, Administrator rejimida buyruq so'roviga kira olmaysiz.
  • Agar siz tezkor kirish menyusidan foydalanayotgan bo'lsangiz, shunchaki "Buyruqning so'ralishi (Admin)" variantini bosing. Oddiy buyruq so'rovi optsiyasidan foydalanmang.
Buyruq so'roviga kirish
Qalqib chiquvchi oynada "Ha" ni bosing. Bu sizga administrator sifatida buyruqlar so'roviga kirishga imkon beradi.

Foydalanuvchilar qo'shish va yo'q qilish

Foydalanuvchilar qo'shish va yo'q qilish
Buyruqning so'ralishi oynasini bosing. Bu sizning kursoringiz hozirgi paytda buyruqlar satrida faol ekanligiga ishonch hosil qiladi. [1]
Foydalanuvchilar qo'shish va yo'q qilish
Foydalanuvchi qayd yozuvini qo'shing. Buning uchun yozing ga teging tugagach Bu sizning hisobingizga yangi foydalanuvchi qo'shadi!
  • Qavslardagi ma'lumotlarni haqiqiy foydalanuvchi nomi va parol bilan almashtiring; Qavslarni chiqarib tashlashga ishonch hosil qiling.
Foydalanuvchilar qo'shish va yo'q qilish
Foydalanuvchi hisobini o'chirish. Buning uchun yozing ga teging tugagach Siz tanlagan foydalanuvchi hisob qaydnomasi yo'q bo'lishi kerak!
  • Hisobni muvaffaqiyatli qo'shgandan yoki olib tashlaganingizdan so'ng "Buyruq muvaffaqiyatli bajarildi" degan satrni ko'rasiz.
Foydalanuvchilar qo'shish va yo'q qilish
Buyruq satridan chiqish. Endi siz buyruqni so'rash ilovasi yordamida foydalanuvchilarni qanday qo'shish va o'chirishni bilasiz!
Men Lenovo noutbukidagi parolni unutaman. Ma'mur hisobini qanday o'chirishim mumkin?
Agar siz BIOS paroliga murojaat qilsangiz, unda CMOS-ni tiklashingiz kerak. Sizda mavjud bo'lgan har qanday noutbukda BIOS-ni qanday tiklashni qidirib topishingiz kerak. Aks holda, agar siz mahalliy ma'mur haqida gapirayotgan bo'lsangiz, OPH Crack kabi jonli CD-ga yuklashingiz va parol nima ekanligini bilib olishingiz mumkin.
Men "net username / add" ni yozganda, "kirish rad etildi." Men nima qilyapman?
Ushbu buyruqni bajarish uchun sizda administrator huquqi bo'lishi kerak. Administrator sifatida buyruq satrini ishga tushirishingiz kerak.
Qanday qilib buyruqda sintaksis xatosini hal qilsam bo'ladi?
Imlo va formatlashni tekshiring. Buyruq so'rovi ushbu ikkala omilga juda sezgir, shuning uchun bitta xato qilish (masalan, bo'sh joy qoldirish yoki qavs ichiga qo'yish) sintaksis xatosiga olib keladi.
Bu mening xotiram, hisoblarim va fayllarimni yo'q qiladimi?
Ha, bundan o'zingizning shaxsiy hisobingizda foydalanish undagi barcha narsalarni yo'q qiladi. Shu sababli, vaqtinchalik hisoblarni yo'q qilish uchun ushbu vositadan foydalanishdan saqlanish kerak.
Agar siz buyruq so'rovini ishlatayotganingizda "Administrator sifatida ishga tushirish" -ni tanlamasangiz, foydalanuvchi hisoblarini qo'sha olmaysiz yoki o'chira olmaysiz.
Foydalanuvchi hisoblarini o'chirishda ehtiyot bo'ling; bir marta ketgandan so'ng, siz ularni qaytarib olmaysiz.
tumomentogeek.com © 2020